VI MODTAGER UDTJENTE BILER TIL MILJØBEHANDLING


Du får skrotningsbeløbet på kr. 2.200,-

Pengene bliver overført til din konto af miljøstyrelsen

Det er den der står som ejer på registreringsattesten der kan skrotte bilen. Vi godtager desværre ikke fuldmagter.


 Kontakt os

VI HAR BRUG FOR..

Skrotbilen
Den originale registreringsattest
Nummerpladerne – hvis bilen ikke er afmeldt
 

Pas på synsfristen!

Hvis din bil ikke kan klare et syn, og du har besluttet at skrotte den, så skal du være meget opmærksom på synsfristen, ellers kan det koste dig mindst én bøde på kr. 2.000,-

REGLER FOR SKROTNINGSPRÆMIE

Ønsker du at søge skrotningsgodtgørelse for din aftjente bil, skal du logge på borger.dk med dit nem-id. Når du har ansøgt og valgt os som modtager af din bil, vil vi efterfølgende stå for afmeldning hos SKAT og godkende at vi har modtaget din bil. Efterfølgende vil Miljøstyrelsen udbetale 2.200 kr. til sidste registerede ejers nem konto. Beløbet vil ikke længere blive udbetalt af Esbjerg Produktforretning A/S.

Der udbetales ikke godtgørelse hvis bilen er afmeldt før d. 1. juli 2000.

Der udbetales ikke godtgørelse for biler med en totalvægt over 3.500 kg. og for biler der er indrettet til befordring af mere end 9 personer inkl. føreren.

Du vil modtage en afmeldingskvittering, hvis vi afmelder bilen for dig hos SKAT, samt vil du få en kvittering på at vi har behandlet din ansøgning og sagen efterfølgende er afsluttet fra din og vores side.

Skulle du være fritaget for at have et nem-id, kan vi være behjælpelig med afsøgningen, men for at vi kan hjælpe dig, skal du medbringe dokumentation for fritagelse af nem-id.